Main Page Sitemap

Top news

Hade jag börjat få mage? Vi hade gått tillbaka och krypit in i mitt tält, Johan och hans brud hade somnat och snart hade även vi gjort det också. Det sved som satan när jag spolade..
Read more
Läs mer om regeringens insatser för Sverige under mandatperioden nedan. De senaste 1,5 åren har varit mycket utmanande för Dialect. Arbetslösheten har pressats tillbaka, vi har en god tillväxt och stora underskott har vänts till överskott, säger..
Read more

Vitt ris dejtingsajt


vitt ris dejtingsajt

I EU har man beslutat om gränsvärden för arsenik i ris.

Arsenik i ris - Livsmedelsverket Vilket ris ska jag välja? Arsenik i flera risprodukter Aftonbladet

Läs också: Allt om din mage, mynta minskar magkramp, drick te på mynta. Ur kalorisynpunkt är det ingen större skillnad på mjölkchoklad och mörk choklad. Är det värt det? Men tänk på att nötter är energirika, en näve (50 till 100 gram) nötter per dag är lagom. Livsmedelsverket har under flera år undersökt arsenikhalterna i ris och andra livsmedel, även produkter särskilt avsedda för barn. Men, det är alltid viktigt att äta varierat, det vill säga att äta olika sorters mat, och att variera mellan olika märken. Att ris innehåller mycket farlig arsenik upptäcktes dating tjänster i sri lanka först i slutet av 90-talet och beräkningar visar att även arsenik från ris kan bidra till cancerrisken.

Efter vete är ris det mest odlade sädesslaget i världen. I en del yoghurt finns det tillsatt probiotika, vilket är hälsosamma bakterier för tarmfloran. Det gäller inte bara arsenik i ris och risprodukter. Det kan vara svårt för den som har mattraditioner som bygger på ris, exempelvis från många asiatiska länder, men vårt råd är att ändå successivt försöka äta mindre ris.


Sitemap